WERVING & SELECTIE

Het aantrekken van de juiste mensen voor je onderneming is cruciaal. Je wilt immers iemand die optimaal bijdraagt aan de organisatie die je voor ogen hebt. Het vinden en selecteren van de juiste kandidaat kost echter veel tijd en energie.

Ik kan dat voor je uit handen nemen.

Wat we dan doen is dat we gezamenlijk de behoefte vaststellen, ik het profiel schets van degene die je zoekt en zorg er binnen afzienbare tijd voor dat je een aantal grondig geselecteerde kandidaten krijgt gepresenteerd. Alle potentiele kandidaten (meestal 3) passen op het profiel maar kennen nuanceverschillen, zodat jij uiteindelijk een goed doordachte keuze kunt maken wie je uiteindelijk een contract of overeenkomst aanbiedt.

Kort gezegd doe ik grondig voorwerk op basis waarvan jij uiteindelijk in contact komt met de juiste kandidaat voor jouw organisatie/start-up. Hiertoe gebruik ik mij jarenlange ervaring (in mijn werving & selectie tijd heb ik meer dat 1000 gestructureerde gesprekken gevoerd met kandidaten) en waar nodig psychologische tests.

Het proces zelf wordt op basis van maatwerk ingericht. Zo kan ik de werving via social media op mij nemen, onderhoud ik de contacten met de kandidaten (uitnodigen, bevestigen, spreken en eventueel afwijzen) en kan ik ook ondersteunen bij het voeren van de gesprekken met de kandidaten en bijvoorbeeld de arbeidsvoorwaarden onderhandeling. Uiteraard is dit allemaal naar wens in te richten.

Mocht je een vacature hebben, waar je ondersteuning zou kunnen gebruiken, neem dan vrijblijvend contact met mij op.